RELO Wonen
Relo wonen

Vastgoedbeheer
van A tot Zorgeloos verhuren

Relo wonen shape

Uw vastgoed, onze zorg

Het verhuren van uw woning(en) is vaak een leuk en spannend traject echter stopt het niet zodra een huurder is gevonden. Ook na de sleuteloverdracht is de juiste zorg en aandacht geboden. Dit vergt kennis en tijd. Onze enthousiaste professionals nemen u graag het dagelijkse beheer en alle hiermee gemoeide zaken uit handen. Makkelijk toch?

De juiste ondersteuning voor een prettige verhuurperiode!

Neem contact op

Hoe doen wij dat?

We bieden u diverse diensten aan, variërend in prijs en mate van dienstverlening. U bepaalt zelf welke gedeelte van het beheer u uit handen geeft. Hieronder vind u een overzicht van de mogelijkheden.
Staat uw keuze er niet bij of wilt dienstverlening op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Relo wonen

Financieel beheer

 • Factureren en incasseren de huurpenningen.
 • Snel en proactief handelen bij betalingsachterstanden.
 • Indexeren van de jaarlijkse huurverhoging.
 • Beheren van de borgsom.
 • Wanneer een huurder de huur niet tijdig voldoet ondernemen wij directe actie tot en met het minnelijke incasso traject.
 • Jaarlijkse afrekening van g/w/e voorschot.
 • Afhandeling financiële zaken bij einde huurperiode.

Groot voordeel van financieel beheer? De praktijk leert ons dat een huurder sneller en op tijd betaalt wanneer RELO Wonen een officiële huurfactuur verstuurd. Minder zorgen om achterstallige huur of wanbetalers dus!

 

Financieel en
Technisch beheer

 • Alle diensten van het financieel beheer.
 • Gedurende de gehele huurperiode zijn wij contactpersoon tussen u en de huurder. Dit scheelt een hoop tijd en wellicht kopzorgen!
 • Wij voeren periodiek fysieke controles uit in uw woning met het oog op onderhoud en de Opiumwetgeving. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!
 • Bij noodzakelijke reparaties of vervanging in uw woning vragen wij offertes op of zetten deze uit naar de door u gewenste reparateur. De facturen die daaruit volgen worden door ons voorgeschoten en verrekend met de huur.
 • Tevens verzamelen wij uw post en sturen deze desgewenst door.
Relo wonen
Relo wonen

Premium of Excellent

Wilt u als verhuurder op de achtergrond blijven en zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verhuur van uw woning en de daarbij komende zaken? Kiest u dan voor ons Premium of Excellent pakket.


Geen verhuurkosten kwijt zijn als uw woning weer vrij komt voor verhuur, kiest u dan voor RELO Premium of RELO Excellent!

Met het Premium pakket verzorgen wij alle financiële zaken omtrent de verhuur van uw woning. Dit is inclusief alle bijkomende kosten waaronder verhuurkosten, huurovereenkomst, in- en uitcheck enz.

Met het Excellent pakket verzorgen wij de verhuur van uw woning van A tot Z. Dit is inclusief het financieel en uitgebreid technisch beheer en alle bijkomende kosten waaronder verhuurkosten, huurovereenkomst, in- en uitcheck enz.

Wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking. 

Relo wonen

Overtuigd van het gemak van vastgoedbeheer via RELO wonen?

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Neem contact op
RELO Wonen